Vakantiehuis ’t Lappersfort

 

cid_image003_jpg01d20aa8

Marina en Elien heten u hartelijk welkom in hun verblijf

Moerestraat 34, 8600 Leke-Diksmuide – Tel. +32 498/69.30.68

www.lappersfort.comlucmarina@telenet.be

Onze missie en visie

Een nieuwe bestemming geven aan een leegstaand voormalig ouderlijk huis.

Persoonlijke ambitie om een kleinschalige en individuele vakantiegelegenheid te bieden voor zorgbehoevende personen en de mantelzorger in een familieverband.

Onze gedrevenheid om aan bezoekers onze streek, bepaalde minder gekende lokale aspecten en het herdenkingstoerisme te laten beleven

bbq%20pool

Aan de rand van het dorp Leke met vrij zicht op de velden

Het gebouw met 2 vakantiehuizen ligt aan de rand van het dorp Leke met vrij zicht over de omringende velden. Het betreft een halfopen bebouwing waarbij het huis van de eigenaars grenst aan twee vakantiehuizen met eigen naam. Beide huizen zijn afzonderlijk vergund, hebben een aparte ingang en er zijn voldoende eigen parkeerplaatsen (speciale parking voor mindervaliden).

In huize ’t Lappersfort voor 8 personen beschikt u er over een complete, mooie en net onderhouden woning met een Vlaams accent voor het interieur.

img_0072

Al het nodige voor uw dagelijks comfort is aanwezig alsook is de benedenverdieping toegankelijk voor mensen met een beperking. Ons huis kreeg 3 sterren . Bij dit huis is een mooi verzorgde tuin met tuinmeubilair en een BBQ aanwezig. Sinds dit jaar behaalden wij ons Q-label. (kwaliteitslabel).

img_0070

Loft André is een vakantiewoning voor 2 personen gelegen aan de zijkant van huize ’t Lappersfort , het betreft een knus ingerichte zolder voorzien met faciliteiten voor uw dagelijks gebruik, uitgezonderd een wasmachine en vaatwasmachine , op het kleine terras is er zicht tot aan de kuststreek en het houtland, deze loft kreeg 2 sterren, zie www.loftandre.com