VTF vakantiedorpen en -residenties

VTF FL_Bleu_E2019

Vlaamse SeniorenSite werkt samen met VTF, een Franse vereniging die aanwezig is op een 55-tal Franse vakantiebestemmingen.

Het vakantie aanbod heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding en heeft als doelgroep buiten de schoolvakanties onder andere een seniorenpubliek. Binnen de schoolvakanties gaat het vaak om families die er hun jaarlijkse vakantie gaan doorbrengen.

Een niet te missen vakantie!

www.vtf-vacances.com – info en contact: 02 546 14 11

seniors

Inschrijven voor onze NIEUWSBRIEF

Profiteer van onze PROMOTIES

VTF vakantiedorpen en -residenties

!cid_image001_jpg@01D40D47

De VTF vakantiedorpen en -residenties liggen vooral in Frankrijk. Je kunt kiezen uit diverse formules: huren van gîtes of appartementen, verblijven met ontbijt, in halfpension of in volpension en/of kamperen. Er gaat extra aandacht uit naar gezonde maaltijden met vaak regionale ingrediënten (lage ecologische voetafdruk) en tevens naar de kinderopvang en animatie tijdens de Franse schoolvakanties, in vele vakantiedorpen is er kinderopvang vanaf 3 maanden.

Naamloos57

Zowel voor uw individuele vakanties als voor het organiseren van een groepsvakantie (niet noodzakelijk in de VTF-vakantiedorpen) maar ook een achtdaagse Venetië en Italiaanse meren – 8 daagse Sardinië in Club li Suari Village – Parfums van Andalusië, of nog: Rondreis in Kroatië, kan u bij VTF-Vacances terecht.

Carte pour Jan_Mise en page 1

Raadpleeg onze brochures voor individuele reizen

Raadpleeg onze brochures voor groepsreizen

G2019_Couv_pageOK-nl_Mise en page 1

GROEPSREIZEN >>> KLIK HIER

Naamloos579