Audika hoorcentrum Hasselt

gehoorverbeteren-1200x628-small

Audika… ook de kleine geheimen wil je graag horen

Thonissenlaan 92A, 3500 Hasselt Tel: 0474/877 965

www.audika.beanwm@audika.be 

Hoorcentrum voor hoorapparaten en hoortesten

De specialist op het gebied van gehoorverlies, hoorapparaten en gehoorbescherming in Hasselt. Onze audioloog helpt u graag met deskundig advies. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor:

 • Een gratis hoortest
 • Nieuwe hoorapparaten
 • Onderhoud aan uw hoorapparaat
 • Gehoorbescherming

11

De eerste stap naar een beter gehoor is om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken. Wij kunnen dan een hoortest doen om te bepalen of u gehoorverlies heeft en of u baat heeft bij hoorapparaten.

Naamloos1

Wanneer komt u langs voor een hoortest in Hasselt?

Gehoorverlies ontstaat meestal geleidelijk en het kan voor uzelf moeilijk zijn om op te merken dat uw gehoor is verslechterd.

We raden u aan om uw gehoorverlies aan te pakken, zelfs als u slechts een klein gehoorverlies heeft. Tenslotte is goed horen belangrijk om in contact te blijven met uw omgeving.

Herkent u zich in één van onderstaande situaties?

 • U heeft moeite met het horen van de deurbel of telefoon
 • U heeft moeite met hoge tonen
 • Mensen lijken te mompelen
 • U zet vaak het volume van uw tv en radio harder
 • U gaat steeds harder praten
 • U vraagt uw gesprekspartner regelmatig om herhaling
 • U heeft moeite met rumoerige omgevingen
 • U heeft moeite met bellen

Bovenstaande symptomen kunnen wijzen op gehoorverlies. Als u vermoedt dat uw gehoorverlies heeft, dan raden wij aan om eens een hoortest te doen. Bij Audika is dit gratis en vrijblijvend.

home-audika-def44

Wat kunt u verwachten van een hoortest?

Een hoortest wordt afgenomen door onze audioloog. U neemt plaats in een geluidsdichte ruimte. Aan de hand van piepjes, variërend in toonhoogte en volume, meet de audioloog uw gehoor aan beide oren.

U ontvangt direct een adviesgesprek. Is er sprake van gehoorverlies? Dan bespreekt de audioloog samen met u de oorzaak en de mogelijke oplossingen. Het resultaat van de test krijgt u mee in een audiogram.

Ons advies is eerlijk en vrijblijvend. Adviseert de audioloog een hoorapparaat? Dan kunt u deze gratis uitproberen. Denkt u er liever nog even over na? Geen probleem. U bent altijd welkom om op een later moment nog eens langs te komen.

Naamloos2

Een ruim aanbod aan hoorapparaten

Welke nieuwe hoorapparaten kunt u proberen en kopen in ons hoorcentrum?

Wij hebben een ruim aanbod aan hoorapparaten. Zo kunnen we u altijd een oplossing op maat bieden. Welk hoorapparaat geschikt is voor u, hangt af van uw gehoorverlies, de vorm van uw gehoorgang en uw persoonlijke wensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u? Kom dan langs in onze winkel in Hasselt. Onze audioloog bespreekt graag de mogelijkheden met u.

audika-shop-service

Service-uur, inloopspreekuur

Wij hebben dagelijks van 16:00 tot 17:00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.