B&B Guesthouse De Steenberg

guesthousedesteenbergloglo

Kom genieten en ontdek de Antwerpse Kempen

Tessenderloseweg 6, 2440 Geel – Tel: +32 474/862 671

www.guesthouse-desteenberg.befierensn@icloud.com

Welkom in B&B en massagesalon Guesthouse De Steenberg

Guesthouse De Steenberg is een B&B in Geel (provincie Antwerpen), die prachtig gelegen is in de landelijke en bosrijke Kempen. Een ideaal vertrekpunt om te gaan wandelen, fietsen of paardrijden en de prachtige omgeving te ontdekken van natuurgebied Malesbroek. Vlakbij vind je ook het pretpark Bobbejaanland, een paradijs voor de (klein)kinderen dus!

G6

 Vakantieverblijf voor rust en ontspanning

Ons gastenverblijf heeft twee kamers op de eerste verdieping met een gemeenschappelijke kitchenette, badkamer en toilet. De tweede verdieping biedt een grote slaapkamer met zithoek.

G2

We hebben ook een mooie tuin met een ruim terras waar een tuinset, hangmat, partytent en barbecue beschikbaar zijn. Je kunt ook een ontbijtpakket en/of foodbag (in samenwerking met een restaurant) bestellen. Voor onze gasten is een privéparking voorzien.

G5

Geniet volop van onze massages

Behalve voor overnachtingen kun je ook in Guesthouse De Steenberg terecht voor zalige massages en wellness (na reservatie). We bieden hotstonemassage, relaxatiemassage, lichaamsmassage en edelsteenmassage (gelaat). Er is ook een infraroodcabine.

G7

Vraag nu ook achter onze nieuwe frequentietherapie waarmee we uw gezondheid kunnen versterken. Deze therapie is zonet verder ontwikkeld voor thuisgebruik met enorm succes!