Bewegingscoach voor Senioren

11

Nadja Klingen, dé bewegingscoach voor senioren

nadja-klingen-logo-banner

Hekkergemstraat 52, 9260 Wichelen – Tel. 0478/691.654

www.nadjaklingen.beinfo@nadjaklingen.be

Boek1

Wie ben ik?

!cid_20846988-6F14-444F-9063-062F7BE77A84@homeHoi, mijn naam is Nadja. Als bewegingscoach begeleid ik senioren naar meer fysieke vrijheid. Dit door middel van functioneel bewegen op muziek.
Sinds enkele jaren geef ik groepslessen FIT+ in samenwerking met dienstencentra, ouderenverenigingen en sportbesturen. Dit in combinatie met mijn studie Sport- en Motivatiecoach.
Daarnaast begeleid ik de nog ondernemende senior met personal coaching.

De deelnemers van de groepslessen zijn vooral gepensioneerden, mensen die misschien geen partner meer hebben en heel graag nog actief bezig zijn.
Voor de individuele begeleiding is het vooral de nog actieve ondernemer die met mijn persoonlijke begeleiding fit en gezond wil blijven.

Mijn missie? Alle senioren in beweging brengen en hun levenskwaliteit verbeteren!

Personal coaching

5S9A5553Bent u als ondernemer nog dagelijks actief in uw bedrijf?

U wil al langer opnieuw wat meer bewegen maar u weet niet waar te beginnen.
Stilaan maakt u zich zorgen over uw gezondheid en u voelt zich niet alle dagen even fit. En het excuus van uw omgeving “dat is de leeftijd, leer er mee leven, u gaat op uw leeftijd toch niet meer aan sport doen zeker?” vindt u al helemaal niets!

5S9A5505U heeft geen zin in groepslessen, nee, u laat zich liever begeleiden door een personal coach zodat u de tijd helemaal voor uzelf heeft. Want dat bent u waard.
Laat mij u dan ontzorgen en ik garandeer u meetbaar resultaat binnen de 8 weken met een persoonlijk oefentraject. Op maat gemaakt voor uw behoeften en noden. Ik nodig u alvast uit voor een persoonlijk intakegesprek.

Tevens kom ik naar u toe met het nodige materiaal, u hoeft niets te regelen. Behalve de tijd om in uzelf te investeren.

Naamloos99

Het mooiste geschenk dat u uzelf kan geven, is een kans.

8888