Bureau+ woonassistent

Bureau +

Zonder zorgen genieten van een goeie oude tijd dankzij Bureau+

Woonassistent Emily Desmet – Tel. 056/495.929

www.bureauplus.be – emily@bureauplus.be

Blijf de chauffeur van uw eigen leven!

ditisem_edited1Als woonassistent sta ik (Emily Desmet) aan uw zij. U blijft de chauffeur en bepaalt steeds de richting. Op vraag rij ik graag een stukje mee. Ik kan gidsen en u de weg wijzen. Door ervaring en opleiding ken ik het (zorg)landschap goed! Indien u dat wenst neem ik zelfs eventjes het stuur over.
Ook als u geen specifieke zorgvraag hebt kan het fijn zijn een persoonlijke woonassistent aan uw zijde te hebben. Op een ongedwongen, onafhankelijke manier bied ik ondersteuning op maat.
Ondersteuning zowel letterlijk als figuurlijk.

Samen dingen doen en praktische hulp bij de organisatie van het dagelijks leven.
Papieren, formulieren, verschillende diensten vergelijken, gepaste hulp inschakelen… samen kijken we wat uw wensen en behoeften zijn. Ik organiseer het graag!
Samen dingen doen is dikwijls handiger dan alleen. Een extra paar ogen en oren. Een arm om op te leunen. Ik begeleid u graag bij consultaties, visites, bezoeken, uitstappen of activiteiten… Samen dingen doen is niet alleen handiger, maar ook gezelliger!

Wat doet een woonassistent precies ?

illustraties bureau+_tekst_blijf langerAls uw persoonlijke woonassistent kom ik bij u aan huis. Ik fungeer als aanspreekpunt voor al uw vragen en kan een oogje in het zeil houden wat betreft uw welbevinden en gezondheid. Als vertrouwenspersoon kan ik u helpen met zaken zoals administratie, toegespitste zorg aan huis, de levering van maaltijden, poetshulp, tuinonderhoud en wat voor praktische vragen u maar kunt hebben. Ik leg de contacten wanneer andere partijen nodig zijn om een vraagstuk op te lossen. En natuurlijk biedt ik ook gewoon een luisterend oor.

Wanneer u een vraag hebben naar zorg, wordt dit in alle discretie en op maat geregeld.

Contact

Wilt u me graag leren kennen, neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

illustraties bureau+_tekst_zonder zorgen