B&B Dadivaro

10

21

Kom de Vlaamse Ardennen te voet of met de fiets te ontdekken

Veldstraat 215, 9890 Gavere – Asper – Tel:+32 479/369 342

www.dadivaro.euinfo@dadivaro.eu

Welkom in B&B Dadivaro

B&B Dadivaro is gelegen in Gavere, in het Prinsdom aan de Schelde, tussen Gent en Oudenaarde. Het is tevens de ideale uitvalsbasis om de Vlaamse Ardennen te voet of met de fiets te ontdekken. Historische steden zoals Oudenaarde, Gent, Kortrijk zijn vlot bereikbaar.

9

Wij hebben heel wat te bieden in onze accomodatie.

Je kunt bij ons genieten van zo veel meer o.a. een aparte ingang, een stijlvolle zitplaats, infraroodcabine/sauna met aromatherapie, gratis gebruik van de petanquebaan, privéparking, gratis wifi, airco,… Helaas zijn we niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of minder mobiele personen (trap).

16

Wij serveren u het ontbijt op het door u gewenste tijdstip en plaats (op de kamer, in de tuin of in de veranda). Wij zorgen voor een gevarieerd en héérlijk ontbijt met versgeperst fruitsap, een assortiment verse broodjes, diverse vleeswaren en kazen, huisgemaakte confituur, yoghurt en muesli. Indien gewenst bereiden wij u graag eitjes met spek. U kunt kiezen tussen koffie, thee en chocolademelk.

7

Wij verwelkomen u graag in onze B&B te Asper met een hapje en sprankelende verfrissing of streekbiertje.

19

De omgeving

In de nabije omgeving van onze B&B is er heel wat te beleven. Je kunt alle activiteiten te voet of met de fiets beleven.

18