De Totale Zorgwinkel

De Totale Zorgwinkel: veiligheid, comfort en gemak onder één dak!

De Totale Zorgwinkel

Voor iedere oudere in België en Nederland geldt: thuis blijven wonen zolang de gezondheid dat toelaat. Maar wanneer u slecht ter been wordt, kan dit al wat minder als muziek in uw oren klinken. Tenslotte wilt u zo lang mogelijk zelfstandig en mobiel blijven. En dat kan! De Totale Zorgwinkel heeft talloze hulpmiddelen om uw thuisverblijf zo prettig mogelijk te maken. Wij bieden een ruim assortiment aan artikelen die uw leefomgeving veiliger én comfortabeler te maken, maar er ook voor zorgen dat u veilig op pad kunt met een rollator, scootmobiel of (elektrische) rolstoel.
Als een van de grootste thuiszorgwinkels in Nederland weten wij precies wat er onder ouderen speelt en hoe wij ze van dienst kunnen zijn.

De meerwaarde van onze thuiszorgwinkel

Wij bieden hulpmiddelen die uw verblijf thuis aangenaam maken. Van een eenvoudige antislip mat tot een badlift of een veilige scootmobiel met pechhulp. Door de jaren heen hebben wij talloze ouderen geholpen met het oplossen van belemmeringen. En dat is precies waar wij goed in zijn. Niet alleen staan wij achter de kwaliteit en degelijkheid van onze artikelen, maar wij fungeren daarnaast als vraagbaak en bieden service die afgestemd is op senioren. Omdat wij al jaren meegaan met de ontwikkelingen op het gebied van zorg, kennen wij de behoeftes van onze klanten. Deze ervaring en kennis helpen menig oudere een goede keuze te maken bij de aanschaf van een hulpmiddel.
Daarnaast zijn er middelen die u misschien nog niet kent, maar die juist erg nuttig voor u kunnen zijn. Die bijvoorbeeld uw huishoudelijke taken kunnen vereenvoudigen of ervoor zorgen dat u wél lekker in bed kunt liggen. Een bezoek aan onze thuiszorgwinkel is voor velen dan ook een openbaring. Want er is veel meer mogelijk dan u denkt. Heeft u advies nodig, dan kunt u ons uiteraard ook bellen. Wij nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en denken graag met u mee.

Demonstratie aan huis

Wij realiseren ons dat het niet voor iedereen mogelijk is om onze thuiszorgwinkel in Neede te bezoeken. En dat is vervelend, zeker als u een grote aankoop overweegt en deze niet zomaar via onze webshop wilt bestellen. Bent u geïnteresseerd in een sta op stoel, een scootmobiel, een elektrische rolstoel of een seniorenbed, dan komen wij gewoon naar u toe. Telefonisch inventariseren wij uw wensen en vervolgens maken wij een keuze uit het assortiment en nemen verschillende merken voor u mee. Zo kunt u thuis in alle rust de producten bekijken en nemen wij samen de voor- en nadelen door. Uiteraard geven wij ook instructie over het gebruik. Ons bezoek is geheel vrijblijvend; er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden.

Aanpassingen in uw woning

Misschien bent u in de loop der tijd wat strammer geworden en kosten bepaalde handelingen ineens moeite. Misschien is uw zicht minder of voelt u zich onveilig door een bepaalde situatie. In deze gevallen kunnen wij uw thuissituatie beoordelen en u adviseren, zodat uw woning weer voldoet aan uw wensen.
Bij een bezoek bij u thuis kunnen wij gewenste aanpassingen in beeld brengen. Dit kan gaan om eenvoudige hulp en gemak middelen in en om uw woning. Overweegt u een traplift, dan meten wij deze in en brengen een vrijblijvende offerte aan u uit. Ook het vervangen van een bad door een douchecabine kunnen wij voor u verzorgen. Slechts 2 dagen hebben wij hiervoor nodig, zodat overlast tot een minimum wordt beperkt.
Andere mogelijkheden zijn het aanbrengen van veiligheidsmiddelen, zoals een deurspion met draadloze camera of persoonsalarmering.

Een nieuwe scootmobiel leasen of een gebruikt exemplaar aanschaffen

Een scootmobiel is een uitkomst wanneer u niet meer in staat bent afstanden te lopen. U behoudt uw vrijheid en zelfstandigheid en dat is goud waard.
Bent u niet in de gelegenheid een scootmobiel te betalen, dan bieden wij de mogelijkheid er een te leasen. Voor een vast bedrag per maand kunt u voor een bepaald aantal jaren beschikken over een scootmobiel naar eigen keuze. In het leasebedrag zijn onderhoud, reparatie en verzekering inbegrepen.
Een andere mogelijkheid is een tweedehands scootmobiel aan te schaffen. Ook dat kan bij Totale Zorgwinkel. Wij verkopen alleen gebruikte scootmobielen van goede kwaliteit. Ze zijn nog vrij nieuw en in zeer goede staat. Bent u geïnteresseerd, hou dan ons assortiment in de gaten, want deze wisselt regelmatig.

Gekke vragen kennen wij niet!

Heeft u een vraag, stel ons deze dan gerust. Wij zijn op de hoogte van alle belemmeringen die u als oudere kunnen overkomen. Er bestaan geen vreemde vragen. Integendeel. Wij volgen de actualiteiten op de voet en zorgen dat er oplossingen komen voor nieuwe problemen die ontstaan door de ontwikkelingen in de zorg. U bent van harte welkom in onze ruime thuiszorgwinkel in Neede. Ook telefonisch staan wij u graag bij met raad en advies. Bel 0545-296368 voor contact met een van onze vriendelijke medewerkers.