Vitamines en natuurlijke verzorging

DSC-1-11

Welkom bij Nutri-Bel: wij geven jou gratis gezondheidsadvies  

AFHAALPUNT: Baarledorpstraat 12, 9031 Drongen – TEL: 0477/966.155

 WEBSITE: www.nutri-bel.be – E-MAIL: info@nutri-bel.be

Gratis gezondheidsadvies

Heb je last van lichamelijke klachten? Voel je je niet goed in je vel? Wacht niet langer en bel/mail ons vandaag. Iedereen krijgt van ons telefonisch of per mail GRATIS gezondheidsadvies. Je bent uiteraard ook altijd welkom in ons kantoor te Drongen om hierover te praten (enkel op afspraak).

Vitamines en mineralen

Nutri-Bel is reeds 15 jaar actief in de verkoop van kwaliteitsvolle vitamines ter ondersteuning van het lichaam. Dat zeggen we niet zomaar. Kwaliteitsvol staat bij ons garant voor een hoge dosage van de actieve bestanddelen in uw voedingssupplement, bijvoorbeeld Nutri-C1000+ bevat 1000mg vitamine C per capsule! Al onze voedingssupplementen bevatten een minimale zuiverheid van 97%. Enkel producten van uitstekende kwaliteit, in de juiste dosage, kunnen jou snel het gewenste resultaat geven en de lichamelijke klachten verlichten.

Ieder van ons droomt van het bereiken van een hoge leeftijd en dit in zowel een goede fysieke als een goede mentale gezondheid. Als lid van de Vlaamse Seniorensite weet je vast wel dat een gezonde levensstijl met onder andere beweging, dagelijkse ontspanning en zo gevarieerd/gezond mogelijk eten daartoe bijdragen. Het innemen van onze vitamines kan jouw gezondheid een extra boost geven.

Waarom bij ons bestellen?

  • DSC-5-5Onze vitamines passen door je brievenbus
  • Je krijgt 10% korting vanaf 2 producten
  • Betaling na ontvangst via overschrijving of kies voor online betaling via de website
  • Vandaag besteld voor 16u00 = levering de volgende werkdag
  • Gratis levering vanaf 45,00 €.
  • Bestellen kan via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp of via de website.

Natuurlijke verzorging voor hem en haar

Sinds enkele jaren hebben wij ook een ruim assortiment natuurlijke verzorgingsproducten voor het gelaat, het lichaam en het haar. Uitzonderlijk is dat deze verzorgingsproducten 100% natuurlijke ingrediënten bevatten, dus ideaal voor elk huidtype. De producten zijn organisch & biologisch gemaakt en worden uiteraard niet op dieren getest.

DSC-4-87

Waar kan je ons vinden?

In Drongen/Baarle (nabij Gent) tegenover de kerk.

Foto-gevel3_bewerkt-533x400

Volg ons online

FB

download