TEAM SILVER 45+ sportvoeding

2

Sportvoeding in een capsule, ook voor 45+

www.teamsilver.beinfo@teamsilver.be – Tel: +32 52/217.239

158443272_114898143987734_7358063092394323389_n

Het leven begint op 45…

Vanaf je 45ste levensjaar gaat de stofwisseling langzamer werken en wordt er dus minder energie uit de voeding gehaald. Daarom is het voor iedereen vanaf 45 aan te raden om naast een gezonde en gevarieerde voedings- en levensstijl, je lichaam een handje te helpen en d.m.v. de juiste voedingssupplementen voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen.

Een lichaam is vanaf je 40ste fysiek niet meer even jong en reageert anders dan dat van een 20 of 30-jarige: de opname en verwerking van bepaalde voedingsstoffen gebeurt sneller of trager, spiermassa breekt sneller af en bouwt trager op, maag en darmen zijn gevoeliger, de blessuregevoeligheid ligt hoger,…

92

Hierin kunnen voedingssupplementen een belangrijke rol spelen. Maar dan wel voedingssupplementen die rekening houden met de leeftijd en de karakteristieken van een lichaam van 45-plusser!

Alle formules van Team Silver werden samengesteld volgens de meest recente, wetenschappelijke inzichten en i.s.m. een wetenschappelijke adviesraad o.l.v. Dr.Apr. G. Vergote, professor aan de KUL. Zie subpagina “onze formules

Sportprestaties van 45+ optimaal ondersteunen

Ons doel is om sportprestaties van iedere 45+ optimaal te ondersteunen door de ontwikkeling van een complementair productengamma van unieke, innovatieve en evenwichtige formules op basis van hoogwaardige ingrediënten.

De voedingssupplementen van Team Silver zijn door de ideale combinatie van de juiste ingrediënten en van een uitgebalanceerde dosering aangepast aan de behoeften van het lichaam van iedere man of vrouw vanaf de leeftijd van 40 jaar die aan sport doet en die zijn/haar lichaam die noodzakelijke en bijkomende ondersteuning wil geven op zoek naar extra energie, een betere uithouding en meer kracht.

99

De verschillende producten van TEAM SILVER

  • in de voorbereidingsfase (meer energie, meer kracht, minder vermoeid)
  • tijdens elke training en prestatie (beter uithoudingsvermogen, hogere weerbaarheid)
  • na de training of prestatie (sneller herstel, betere recuperatie)
  • algemeen gezondheids en prestatiebevorderend dmv een verbeterde weerstand en een hogere immuniteit
  • blessurepreventie dankzij een goed functionerend metabolisme, sterkere en gezonde botten

Naar onze producten

222