Genieten van uw gehoor AudioNova

dscf0717

Genieten van uw gehoor? Kies dan voor AudioNova

Heeft u gehoorverlies of bent u op zoek naar goede gehoorbescherming? Breng dan een bezoek aan één van de 80 AudioNova Hoorcentra in België. In deze Hoorcentra staan vakbekwame audiciens en gehoorconsulenten klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

AudioNova stelt haar klanten centraal. Door een klantgerichte benadering ontvangt u passend advies voor uw persoonlijke situatie, of het nu gaat om een specifiek gehoorprobleem of het beschermen van uw gehoor.

dscf0888_selectic_streamer-pro

Laat uw gehoor testen

Bij de verschillende AudioNova Hoorcentra laat u vrijblijvend uw gehoor testen. De hoortest duurt slechts 15 minuten en u ontvangt daarna de uitslag van de test.

Probeer 30 dagen vrijblijvend een hoortoestel

Het is belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw aangeschafte hoortoestel. Daarom kunt u bij AudioNova het hoortoestel 30 dagen vrijblijvend proberen. Zo ervaart u hoe het hoorapparaat in de praktijk werkt, voordat u tot een aankoop overgaat.

Bescherm uw gehoor

De audiciens en gehoorconsulenten van AudioNova helpen niet alleen bij het vinden van oplossingen bij gehoorverlies, maar proberen gehoorschade ook te voorkomen. Breng een bezoek aan één van de 80 Hoorcentra in België om gehoorbescherming op maat aan te laten meten.

dsc_3956_invisible-hea