PBM Reizen Machelen-Zulte

Naamloos1

PBM Reizen: dat is service en kwaliteit!

Coenen Carmen, Rijksweg 17, B-9870 Machelen- Zulte

Tel: + 32 9 380 40 35 – GSM Carmen: + 32 475 83 91 02

www.pbmreizen.be – carmen@pbmreizen.be

Waarom reizen met PBM?

PBM Reizen biedt een ruime keuze aan autocarreizen: citytrips, weekenduitstappen en rondreizen.
PBM Reizen verzekert je een zorgeloze vakantie in alle veiligheid en comfort : moderne autocars, klassehotels en verzorgde maaltijden.

Onze reisleid(st)ers zorgen dat Uw reis vlekkeloos verloopt. Zij staan altijd paraat om U te helpen met raad en daad. Verder maken ze van Uw reis een verrijkende ervaring door hun kennis over de streek en hun bewoners.

Onze chauffeurs zijn zeer plichtsbewust en beschikken over een lange ervaring. Zij brengen U op een veilige en aangename manier naar Uw vakantiebestemming. Uw veiligheid is voor onze chauffeurs het belangrijkste. Daarom houden ze zich aan de verplichte rij-en rusttijden.

Beachbackground

Onze troeven:

Onze autocars: Veiligheid en comfort is van zeer groot belang. Onze autocars zijn voorzien van het modernste comfort zodat uw reis in de allerbeste omstandigheden verloopt. Naast een toilet beschikken onze autocars over relaxzetels , een stereo-installatie en een video met meerdere beeldschermen. Bij een drankje kan U kommerloos genieten van de mooiste streken van Europa. We maken regelmatig een korte stop , zodat u even de benen kunt strekken. Uw vakantie begint voor ons wanneer u thuis vertrekt.

Verder zijn onze autocars rookvrij. We stoppen regelmatig zodat U de kans heeft nu en dan een sigaretje te roken.

7581_2000x827c

  • Wij maken geen gevaarlijke en vermoeiende nachtritten, maar reizen overdag in een aangename sfeer. Zo kan U vanaf het eerste moment genieten van een boeiende reis en kan U kennis maken met toffe medereizigers.
  • Wij halen iedereen gratis op aan huis. Uw vakantie begint thuis, want U wordt aan de deur afgehaald met kleine busjes en gebracht naar de centrale vertrekplaats.
  • 100% bijstand:Tijdens de ganse reis, dag en nacht, is PBM REIZEN bereikbaar via een centraal telefoonnummer om U met eventuele problemen bij te staan.
  • Onze hotels. Wij zorgen steeds voor comfortabele hotels, die door ons persoonlijk bezocht en geselecteerd werden.

Madeliefje shows

Iedere maand is er een nieuw programma. U neemt onze bus met vertrekplaatsen in uw eigen gemeente. U kunt ook komen met eigen wagen naar de shows.

6666