Seniors at the Movies Kinepolis Hasselt

ll

Duotickets te winnen voor HAPPY SENIOREN

Tijd om jezelf eens goed te laten verwennen!

Met Seniors at the Movies krijg je elke maand de kans om een topfilm te ontdekken aan voordeeltarief, voorafgaand door koffie/thee en gebak.

Locatie & programma

  • Kinepolis Hasselt – Via Media 1, 3500 Hasselt
  • Aanvang vertoning: 13:30

Film: ‘The Last Bus’ dinsdag 15/11/2022

Seniors__The_Last_Bus

The Last Bus neemt je mee op de reis van de 90-jarige weduwnaar Tom Harper (Timothy Spall) van zijn woonplaats van de laatste vijftig jaar – een afgelegen dorp in het noorden van Schotland – terug naar zijn geboorteplaats – dichtbij het meest zuidelijke punt van Engeland. In een strijd tegen de tijd, zijn leeftijd en het lot, begint Tom onverschrokken aan deze lange reis met zijn gratis buspas met als doel een belofte aan zijn vrouw Mary (Phyllis Logan) na te komen. The Last Bus is een hartverwarmende film over liefde en verlies. Een film die ons eraan herinnert dat we niet alleen zijn – we’re all on this ride together.

Film: ‘De zonen van Van As’ dinsdag 13/12/2022

Seniors__De_Zonen_van_Van_As_-_De_Cross

Na een beroerte werd de inmiddels hoogbejaarde oprichter Frans Van As verplicht om het rustiger aan te doen en zijn “Grond- en afbraakwerken Van As NV” definitief over te dragen aan kleindochter Linde en haar man Dick. Ze boeren goed en binnenkort zijn ze zelfs lokale hoofdsponsor van een prestigieuze cyclocrosswedstrijd. Wanneer een aangestoken brand daags voor het evenement voor aanzienlijke schade én grote vertraging op de planning zorgt, denkt Frans dat een jaloerse concurrent zijn kleindochter wil saboteren. Al zijn stoppen slaan door en de pater familias hijst zich uit zijn fauteuil om als een echte Clint Eastwood de slechterik uit te schakelen. Op de vooravond van de cross blijkt de oorzaak van alle onheil echter in een wel héél verrassende hoek te liggen… Wanneer de cyclocross op een ware veldslag dreigt uit te draaien, bundelen de Van As’en de krachten in een poging het noodlot tijdig af te wenden en de eer van het bedrijf én de familie te redden.