Zilveren munten en baren Europese GoudStandaard

munten-banner-zilver-sparen

Denk aan uw toekomst en aan dat van uw (klein)kinderen!

Europese Goudstandaard – 22 Sint Martinusstraat, 2470 Retie Tel: (+32) 14 / 745.630

www.europesegoudstandaard.be – info@europesegoudstandaard.be

Investeren in edelmetalen in opmars bij senioren

Slimme investeerders kiezen eerder voor de zekerheid van fysieke zilveren munten en/of baren, dan voor de relatieve onzekerheid van hun spaargeld op de bank. Beleggen in edelmetalen is de verstandigste keuze om een deel van je kapitaal veilig te stellen.

Overzicht zilveren belegginsmunten senioren

Overzicht zilverbaren Umicore / Heraus / …

banner EGS

Neem contact op met de Europese GoudStandaard

Europese GoudStandaard heeft als doelstelling fysiek goud & zilver beschikbaar te stellen verspreid over de ganse markt. Een belegging, investering of aankoop van fysiek edelmetaal is een zaak van vertrouwen waarvoor de nodige kennis en inzicht vereist is. Het netwerk van Europese GoudStandaard breidt zich nog dagelijks uit. Onze doelstelling is dat iedere klant een professioneel advies- en verdeelpunt kan vinden in zijn buurt. Indien u als geïnteresseerd investeerder of tussenpersoon contact wil opnemen, kan u op onze pagina ‘in uw buurt’ de gegevens van een contactpersoon in uw buurt vinden. U kan uiteraard ook altijd rechtstreeks contact opnemen met ons of met de Europese GoudStandaard via info@EuropeseGoudStandaard.be

Wilt u advies rond investeren in fysiek goud of fysiek zilver? Klik hier voor een aanvraag tot afspraak.

Informatie over fysiek zilver en fysiek goud

In deze rubriek vindt u interessante uiteenzettingen waarom het interessant is om te investeren in fysiek goud en zilver. Daarnaast vindt u in de subpagina nieuwsartikelen over goud en zilver en ons huidig monetair systeem in het algemeen.

Ontdek onze producten via de website www.europesegoudstandaard.be