Beleggen in goud en zilver Europese GoudStandaard

g1VSS

Denk aan uw toekomst en aan dat van uw (klein)kinderen!

Europese GoudStandaard – Sint Martinusstraat 22, 2470 Retie Tel: (+32) 14/745.630

www.europesegoudstandaard.beinfo@europesegoudstandaard.be

Beleggen in fysiek goud en zilver

Europese GoudStandaard is één van de meest toonaangevende edelmetaalbedrijven in Europa. Het is een internationale groep opgericht in 2003 met contacten en relaties over de hele wereld. EGS werkt samen met platformen in onder andere België, Luxemburg, Zwitserland en Hong Kong en breidt haar internationaal netwerk nog dagelijks uit. De hoofdzetel is gelegen in België, meer bepaald in het Kempische dorp Retie. De specialisatie richt zich op het aankopen, verkopen, bewaren en verzekeren van fysiek goud en zilver, zowel in baar- als muntvorm. Als erkend edelmetaalhandelaar is EGS ingeschreven bij de Belgische Koninklijke Munt en het Belgische Waarborgregister.

banner EGS

Visie van de Europese GoudStandaard

De huidige crisis doet vele investeerders en spaarders inzien dat ‘papieren investeringen’ niet zonder risico zijn. De uitbreiding van deze crisis zorgt voor een groeiend wantrouwen naar de gekende beleggingsvormen. Fysiek goud en zilver komen hierdoor terug op de plaats die ze eeuwen geleden al hadden ingenomen. De behoefte naar zekerheid, veiligheid en fysiek bezit zorgt ervoor dat momenteel landen, staten en centrale banken nooit geziene volumes fysiek edelmetaal aankopen. Ook de ‘slimme’ particuliere spaarder of investeerder doet er goed aan om (een deel van) zijn ‘papieren’ geld om te zetten naar fysiek edelmetaal. Bescherming en beveiliging zijn immers meer dan ooit aan de orde. Fysiek goud en zilver zijn de meest veilige vormen van vermogensbescherming en bewijzen keer op keer opnieuw als enige vorm van valuta dat ze uw koopkracht bewaren en beschermen. EGS is ervan overtuigd dat fysiek goud en zilver een belangrijke rol zullen spelen in het nieuwe monetaire systeem dat volgens economen en marktspecialisten mag verwacht worden binnen nu en 5 jaar.

1

Contacteer Europese GoudStandaard

Europese GoudStandaard heeft als doelstelling fysiek goud & zilver beschikbaar te stellen verspreid over de ganse markt. Een belegging, investering of aankoop van fysiek edelmetaal is een zaak van vertrouwen waarvoor de nodige kennis en inzicht vereist is. Het netwerk van Europese GoudStandaard breidt zich nog dagelijks uit. Onze doelstelling is dat iedere klant een professioneel advies- en verdeelpunt kan vinden in zijn buurt. Indien u als geïnteresseerd investeerder of tussenpersoon contact wil opnemen, kan u op onze pagina ‘in uw buurt’ de gegevens van een contactpersoon in uw buurt vinden. U kan uiteraard ook altijd rechtstreeks contact opnemen met ons of met de Europese GoudStandaard via info@EuropeseGoudStandaard.be.

Wilr u advies rond investeren in fysiek goud of fysiek zilver? Klik hier voor een aanvraag tot afspraak.

Informatie over fysiek goud en zilver

In deze rubriek vindt u interessante uiteenzettingen waarom het interessant is om te investeren in fysiek goud en zilver. Daarnaast vindt u in de subpagina nieuwsartikelen over goud en zilver en ons huidig monetair systeem in het algemeen.

Ontdek onze producten via de website www.europesegoudstandaard.be